Ten Blocks

Prosjektet retter seg i mot medium til medium-”low” segmentet, og består av totalt av 430 leiligheter fordelt på 10 blokker.

Romania Invest har kjøpt 40 leiligheter i prosjektet Ten Blocks. Ten Blocks består av 10 blokker hvorav Romania Invest eier én av blokkene. Prosjektet ligger vest i byen i sektor 6 og er tilpasset og priset til den lavere middelklasse, typisk single mennesker og små familier.  All egenkapital dekkes av bankgaranti fra utvikler. Utvikler og eier er det eldste entreprenør selskapet i Romania, ComNord.

Prosjektet omfatter totalt 420 leiligheter og 501 parkeringsplasser som bygges i 4 byggetrinn hvorav Selskapets leiligheter er i byggetrinn 1. Alle leilighetene i byggetrinn 1 er allerede utsolgt unntatt Romania Invests ene blokk 1A. Alle leiligheter kan få tilgang på parkering.

Ten Blocks ligger svært sentralt ved en av hovedfartsårene inn til sentrum av Bucuresti. Området har vært preget av industri tidligere som i dag i stadig større grad omdannes til bolig. Området dekkes av all form for tilgjengelig transport som trikk, buss og T-bane. Området har også god dekning innenfor barnehager og skoler.

ten

Makronyheter fra Romania og Buchuresti

Last ned dagens nyhetsbulletin fra Romania.

Nyhetsbrev fra Romania Invest

Last ned våre nyhetsbrev.

Be Igloo

Vår rumenske salgsportal

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Romania Invest AS

Karenslyst Allé 2,
0278 Oslo, Norway

Tlf.: +47 22 44 77 04
Fax: +47 22 44 77 44
E-post: post@romaniainvest.no