Planorama

Attraktivt prosjekt beliggende sentralt i Bucuresti.

Selskapets største enkelt prosjekt og investering til nå heter Planorama og ligger sentralt i bydelen Colentina-Doamna Ghica i sektor 2. som er et typisk boligområde. Planorama er et prosjekt for den jevne middelklasse i Bucuresti og er posisjonert og priset deretter.

I området finnes et annet av de store sentrumslokaliserte kjøpesentrene, Bucur Obor. Andre større super og hypermarkets som Kaufland og Carrefour ligger innenfor gangavstand fra prosjektet.

Planoramaprosjektet består av 4 store bygginger i 16 etasjer hvorav Romania Invest eier én av bygningene som kalles T2. T2 har totalt 272 leiligheter i forskjellige størrelser - fra ett roms til fire roms - med store leiligheter på toppen. Hovedvekt er imidlertid på mindre studios på rundt 35-50 kvm.

Colentina er typisk boligstrøk i Bucuresti preget av store brede gater med overvekt av gamle kommunistblokker. I et slikt område er det helt naturlig at de som bor i området fra før vil være de nærmeste sluttbrukerne.

Colentina har all form for tilgjengelig transport fra trikk og buss til T-bane samt brede fine gater for sykkel og bil. Det finnes godt med skoler og sykehus i området. Colentina har også mange grønne områder parker og innsjøer hvorav Plumbuita Lake og Lunca Parks er de mest kjente.

Utbyggers hjemmeside: Planorama.

planorama

Makronyheter fra Romania og Buchuresti

Last ned dagens nyhetsbulletin fra Romania.

Nyhetsbrev fra Romania Invest

Last ned våre nyhetsbrev.

Be Igloo

Vår rumenske salgsportal

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Romania Invest AS

Karenslyst Allé 2,
0278 Oslo, Norway

Tlf.: +47 22 44 77 04
Fax: +47 22 44 77 44
E-post: post@romaniainvest.no