Blue Tower Residenze

Romania Invest eier 78 leiligheter i prosjektet Blue Tower.

Blue Tower er et meget moderne leilighetskompleks bestående av ett glasstårn i 15 etasjer lokalisert i Colentina området 50 meter fra innsjøen Plumbuita Lake. Byggingen rommer totalt 156 leiligheter med hele 658 parkeringsplasser hvorav 320 under bakken.

Prosjektet er uarbeidet av utvikleren Copper Beach. Copper Beach er notert på engelske AIM og er i ferd med å utvikle en rekke større boligprosjekter i Romania. Prosjektet er rettet mot moderne single mennesker samt unge familier. Leilighetene varierer i størrelse fra 35 til 180 kvm. Boliger i glass stål og betong samt spesielle romløsninger preger ikke akkurat by bildet i Bucuresti. Prosjektet har et klart internasjonalt preg og er derfor for de som liker moderne design og utforming og ikke nødvendigvis smarte romløsninger. Colentina er typisk boligstrøk i Bucuresti preget av store brede gater med overvekt av gamle kommunistblokker. I et slikt område er det helt naturlig at de som bor i området fra før vil være de nærmeste sluttbrukerne.

Colentina har all form for tilgjengelig transport fra trikk og buss til T-bane samt brede fine gater for sykkel og bil. Det finnes godt med skoler og sykehus i området. Colentina har også mange grønne områder parker og innsjøer hvorav Plumbuita Lake og Lunca Parks er de mest kjente.

bluetower

Makronyheter fra Romania og Buchuresti

Last ned dagens nyhetsbulletin fra Romania.

Nyhetsbrev fra Romania Invest

Last ned våre nyhetsbrev.

Be Igloo

Vår rumenske salgsportal

Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev:

Romania Invest AS

Karenslyst Allé 2,
0278 Oslo, Norway

Tlf.: +47 22 44 77 04
Fax: +47 22 44 77 44
E-post: post@romaniainvest.no